27 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 23 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 23 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 23 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...



Yeni bir arsa veya arazi yatırım yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tek tek yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, Mart 2023 ihale ilanlarını resmi web üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine konut imarlı arsa satışı gerçekleştirecek.

İlanda yer alan detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin araştırdığı ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsa Niğde Merkez'de yer alıyor. 

Milli Emlak o ilde 23 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 508,75 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu ilana göre satışa sunulan arsa ihalesi 21 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı konut imarlı arsanın  geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o konut imarlı arsa satış ihalesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön