25 / 04 / 2024

Milli Emlak 73 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Milli Emlak 73 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Milli Emlak o ilde 73 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...



Yeni bir arsa almak isteyenlerin merakla beklediği Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 73 bin TL'ye konut alanı imarlı arsa satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki ihale ilanına göre, söz konusu arsa Niğde Merkez'de bulunuyor.

Yatırımcıların adeta dört gözle beklediği Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf.

Milli Emlak 73 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Söz konusu ihale ilanındaki bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu konut imarlı arsa Niğde Merkez'de.

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın yüz ölçümü 1.037,42 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde paylaşılan detaylara göre, söz konusu arsa satış ihalesi 21 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Niğde Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsanın geçici teminat bedeli lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...


Geri Dön