27 / 04 / 2024

Milli Emlak 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Resmi web sitesi üzerinden yayımladığı ihale ilanlarıyla dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 79 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.



Arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin adeta dört gözle beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Erzurum'da konut imarlı arsa satacak.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 79 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan konut imarlı arsanın ihale tarihi de açıklandı.

Merakla beklenen Mayıs 2023 ihale ilanlarına bir yenisini daha ekleyen Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsa ve araziler KDV'den de muaf.

Milli Emlak 79 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! KDV den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün merakla beklenen Mayıs 2023 ihaleleri kapsamında 79 bin TL'ye satışa sunduğu arsa Erzurum Yakutiye'de yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü  2.628,53 metrekare olarak belirtildi.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa sunulan arsanın ihalesi 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan ve Erzurum'da yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu o ihale ilanı...


Geri Dön