20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 72 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 72 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 72 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İmarlı arsa arayan yatırımcılar tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyen vatandaşların merakla beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak şimdi de Balıkesir ilinde konut imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde arka arkaya yayımlanan ilanlar kapsamında 72 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılan arsanın ihale tarihi de açıklandı.

Milli Emlak tan 72 bin TL ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların  radarına giren Mayıs 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den muaf olduğu için yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Mayıs ayı ihaleleri kapsamında sadece 72 bin TL'ye satışa çıkardığı konut imarlı arsa Balıkesir ili Bigadiç ilçesinde yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 44,67 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu detaylara göre, satışa sunulan konut imarlı arsanın ihalesi 11 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan ve Bigadiç'te bulunan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o satış ihalesi...
 


Geri Dön