24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 84 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 84 bin TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satıyor.



Yatırımcıların adeta dört gözle beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden düzenli olarak yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ağrı Merkez'de yer alan konut imarlı arsayı satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu ilanlar kapsamında Ağrı Merkez'de yer alan arsa da yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında bulunuyor.

Yatırımcıların merakla beklediği Nisan ayı ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılmış olan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak tan 84 bin TL ye konut imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Ağrı Merkez'de bulunuyor.

Merakla beklenen söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın yüz ölçümü 797,07 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan bilgilere göre, söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Ağrı Merkez'de yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan o satış ihalesi...


Geri Dön