29 / 03 / 2024

Milli Emlak 27 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak 27 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak sadece 27 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak. İmarlı arsa arayan yatırımcılar hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyen vatandaşların merakla beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de Balıkesir'de konut imarlı arsa satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 27 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılan arsanın ihale tarihi de duyuruldu.

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin radarına giren Mayıs 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den muaf olduğu için yatırımcıların da ilgisini çekiyor.

Milli Emlak 27 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Mayıs ayı ihaleleri kapsamında sadece 27 bin TL'ye satışa çıkardığı arsa Balıkesir Bigadiç'te yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 16,70 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu detaylara göre, satışa sunulan arsanın ihalesi 10 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve Balıkesir Bigadiç'te yer alan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o satış ihalesi...
 


Geri Dön