26 / 04 / 2024

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak!

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin... Milli Emlak o ilde sadece 70 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak...



Milli Emlak Genel Müdürlüğü Resmi internet sitesi üzerinden gün gün yayımladığı arsa ve arazi ihaleleriyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Verilen detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Mayıs 2023 ihalelerini de tek tek yayımladı.

Söz konusu ihale ilanları ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanları kapsamında 70 bin TL'ye satışa çıkarılan konut imarlı arssa da yatırımcıların dikkatini çekiyor. Milli Emlak'ın satışa sunduğu arsa Ordu Fatsa'da yer alıyor.

TOKİ arsalarını kaçırdım diye sakın üzülmeyin! Milli Emlak 70 bin TL ye konut imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsanın muhammen bedeli 70 bin TL şeklinde açıklandı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa ve araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı konut imarlı arsanın yüz ölçümü 44,66 metrekare olarak açıklandı. Ordu Fatsa Ayazlı Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsanın satış ihalesi 23 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsa için ödenmesi gereken geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı?


Geri Dön