25 / 04 / 2024

Milli Emlak 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı konut imarlı arsaların ihale ilanlarını resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 84 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak.



Yatırımcıların merakla beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden düzenli şekilde yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ağrı Merkez'de bulunan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki ilanlar kapsamında Ağrı Merkez'de bulunan arsa da yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında yer alıyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi web  sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunulan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak 84 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı konut imarlı arsa Ağrı Merkez'de yer alıyor. 

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın yüz ölçümü 797,07 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın satış ihalesi 4 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu ve Ağrı Merkez'de yer alan arsanın geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi...


Geri Dön