29 / 03 / 2024

Milli Emlak o ilde 35 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 35 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 35 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak... Bu fırsatı sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...



Arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği ihale ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde'deki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor.

Merakla beklenen Mart 2023 ihale ilanlarını resmi web üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine konut imarlı arsa satışı gerçekleştirecek.

Yayımlanan ihale ilanındaki detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin araştırdığı ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsa Niğde Merkez'de bulunuyor. 

Milli Emlak o ilde 35 bin TL ye konut imarlı arsa satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 499,73 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu ilana göre satışa sunulan arsa ihalesi 21 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli kaç lira şeklinde açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı o ihale ilanı...


Geri Dön