25 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 44 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 44 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin merakla beklenen satış ilanlarını da resmi web sitesinden tek tek açıklayan Milli Emlak şimdi de 44 bin TL'ye imarlı arsa satacak.



Yeni bir arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan ihale ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylar göre, Şubat 2023 ihale ilanlarını resmi internet üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine bir arsa satışı yapacak.

Verilen detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin radarına giren ihale ilanlarını yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arsa Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alıyor. 

Milli Emlak o ilde 44 bin TL ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın yüz ölçümü 219,12 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde verilen detaylara  göre, söz konusu ilana göre satışa sunulan arsa ihalesi 27 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu konut imarlı arsanın  geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o arsa satış ihalesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön