18 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 37 bin 200 TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 37 bin 200 TL'ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 37 bin 200 TL'ye imarlı arsa satacak... Bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...



KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin yakından takip ettiği ihale ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Niğde Merkez'de yer alan konut imarlı arsa da yatırımcıların dikkat çeken ihale ilanları arasında yer alıyor. 

Yatırımcıların merakla beklediği Mart 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Söz konusu ihale ilanındaki bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arsa Niğde Merkez'de.

Milli Emlak o ilde 37 bin 200 TL ye imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından beklenen ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan konut imarlı arsanın yüz ölçümü 825,08 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaya göre, söz konusu satış ihalesi 20 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı bu konut imarlı arsanın geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımladığı o ihale ilanı...


Geri Dön