25 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak... Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı almak isteyenler merakla Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından peş peşe yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Mart ayının ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bir bedelle arazi satıyor.

Verilen bilgiye göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin radarına giren ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Mardin ilinin Artuklu ilçesinde yer alıyor. 

Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Yatırımcıların merakla beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 1.177,93 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, söz konusu arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön