17 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 10 bin 500 TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 10 bin 500 TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 10 bin 500 TL'ye imarlı arazi satacak. Bu tarihi sakın kaçırmayın...İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...



Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de o ilde arazi satıyor.

Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında Mersin Erdemli'de yer alan arazi de yatırımcıların dikkat çeken ihale ilanları arasında yer alıyor.

Merakla beklenen Mart ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler de KDV'den muaf oluyor.

Söz konusu ihale ilanındaki bilgilere göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Mersin ili, Erdemli ilçesinde yer alıyor.

Milli Emlak o ilde 10 bin 500 TL ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 122,93 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaya göre, söz konusu arazi satış ihalesi 17 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Mersin Erdemli'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o ihale...
 


Geri Dön