20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan Nisan 2023 müjdesi geldi! Tam 33 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan Nisan 2023 müjdesi geldi! Tam 33 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! O ilde tam 33 bin TL'ye arazi satacak... Bu tarihi sakın kaçırmayın...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak şimdi de Kırşehir Merkez Yeşilli Köyü'nde yer alan araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde arka arkaya yayımlanan ilanlar kapsamında 33 bin TL'ye satışa çıkarılan arazi de dikkat çekiyor.

Yeni bir arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında da sık sık araştırdığı Nisan ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 33 bin TL'ye satışa çıkardığı arazi Kırşehir Merkez Yeşilli Köyü'nde yer alıyor.

Milli Emlak tan Nisan 2023 müjdesi geldi! Tam 33 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 405,57 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu detaylara göre, satışa çıkan arazinin ihalesi 12 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan ve Kırşehir Merkez Yeşilli Köyü'nde bulunan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o satış ihalesi...


Geri Dön