24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2023 fırsatı geldi! Tam 21 bin TL'ye arazi satacak! Şimdi tarihe bakın! 

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2023 fırsatı geldi! Tam 21 bin TL'ye arazi satacak! Şimdi tarihe bakın! 

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2023 fırsatı geldi... Tam 21 bin TL'ye arazi satacak... Şimdi tarihe bakın... İşte ihale ayrıntıları...



Arsa ve arazi satın almak isteyenler, Milli Emlak'ta sık sık ilanları araştırıyor. Milli Emlak, yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin merak ettiği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden bir bir duyuruyor. 

Milli Emlak, şimdi de Artvin Şavşat'ta arazi satışı için ihale gerçekleştiriyor. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlanan ilanlar arasında tam 21 bin liraya satışa sunulan arazi dikkatleri çekiyor. 

Milli Emlak tan son dakika Nisan 2023 fırsatı geldi! Tam 21 bin TL ye arazi satacak! Şimdi tarihe bakın! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün 21 bin TL'ye satışa çıkardığı arazi Artvin Şavşat'ta yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 257.88 metrekare olarak belirtldi. 

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu ayrıntılara göre, Artvin'de satışı yapılacak arazi için ihale 25 Nisan 2023 tarihinde saat 10:15'te gerçekleştirilecek. 

Peki Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan ve Artvin Şavşat'taki arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu o arazi ile ilgili merak edilenler...


Geri Dön