19 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan son dakika 2023 Nisan müjdesi geldi! Sadece 15 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika 2023 Nisan müjdesi geldi! Sadece 15 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan son dakika 2023 Nisan müjdesi geldi... Sadece 15 bin TL'ye arazi satacak... Bu tarihi aman kaçırmayın...



Yeni bir arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merakla takip ettiği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de Artvin Şavşat'ta yer alan araziyi de satışa sundu.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde tek tek yayımlanan ilanlar kapsamında 15 bin TL muhammen bedelle satışa çıkarılan arazi de dikkat çekiyor.

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı arsa ve araziler KDV'den muaf olmasıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak tan son dakika 2023 Nisan müjdesi geldi! Sadece 15 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Nisan 2023 ihaleleri kapsamında 15 bin TL'ye satışa çıkardığı arazi Artvin Şavşat'ta yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 1.238,87 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu bilgilere göre, satışa çıkan arazinin ihalesi 25 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve Artvin Şavşat'ta yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan o satış ihalesi...


Geri Dön