20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan tam 13 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan tam 13 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 13 bin TL'ye arazi satacak. Bu tarihi sakın kaçırmayın...



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin dört gözle beklediği Şubat ayı ihale ilanlarını resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine düşük bedellerle arazi satıyor.

Verilen detaylara göre, KDV'den muaf arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren söz konusu ihale ilanlarını tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Ordu ilinin Mesudiye ilçesinde bulunuyor. 

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 229,44 metrekare.

Milli Emlak tan tam 13 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan arazi satış ihalesine göre satışa çıkarılan arazinin ihalesi 22 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştrilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan söz konusu arazinin geçici teminat bedeli kaç TL olarak açıklandı? İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan söz konusu o ihale ile ilgili merak edilen detaylar...
 


Geri Dön