25 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı! İzmir'de arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan İzmir'de 13 bin TL'ye arazi fırsatı. İzmir'de satılık arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın. İşte detaylar...



Yatırımcıların merakla takip ettiği arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de arazi satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan ihale ilanları kapsamında İzmir Tire'de bulunann arazi de yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları arasında yer alıyor. 

Merakla beklenen Nisan ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak tan İzmir de 13 bin TL ye arazi fırsatı! İzmir de arazi arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Söz konusu ihale ilanındaki bilgiye KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi İzmir ilinin Tire ilçesinde yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgiye göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 209,31 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre, söz konusu arazi satış ihalesi 26 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan ve İzmir Tire'de bulunan arazinin geçici teminat bedeli ne kadar? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale...


Geri Dön