25 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 36 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak'tan 36 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Satışa çıkardığı arsa ve araziler ile dikkatleri çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 36 bin TL'ye arazi satacak. Bu tarihi sakın kaçırmayın! 



Arsa ve arazi yatırımı yapmayı isteyenlerin merak ettiği ve sık sık araştırdığı satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden bir bir yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Burdur'da bulunan araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan satış ilanları kapsamında Burdur'daki arazi de yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları arasında yer alıyor.

Arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında da sık sık araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesinde tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den de muaf tutuluyor. 

Milli Emlak tan 36 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Burdur Yeşilova'da yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 1.000 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu detaylara göre, söz konusu arazinın satış ihalesi 14 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu ve Burdur'da yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan ve dikkatleri çeken o satış ihalesi... 


Geri Dön