26 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 11 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 11 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve araziler ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 11 bin TL'ye arazi satacak.



Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden peş peşe  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ağrı'da bulunan araziyi satışa çıkardı.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında Ağrı'daki arazi de yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları arasında yer alıyor.

Arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenlerin arama motorlarında da araştırdığı Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor. 

Milli Emlak tan 11 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Ağrı Merkez'de yer alıyor. 

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 1.315,14 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu detaylara göre, söz konusu arazinin satış ihalesi 5 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa sunduğu ve Ağrı'da yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o satış ihalesi...


Geri Dön