24 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 9 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 9 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerle dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 9 bin TL'ye arazi satacak.



Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı arsa ve arazi satış ihalelerini resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Konya'da arazi satacak.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 9 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan arazinin ihale tarihi de duyuruldu.

Merakla beklenen Mayıs 2023 ihale ilanlarına bir yenisini daha ekleyen Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf olmasıyla dikkat çekiyor.

Milli Emlak tan 9 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün merakla beklenen Mayıs ayı ihaleleri kapsamında 9 bin TL'ye satışa çıkardığı arazi Konya Çumra'da yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 611,02 metrekare olarak açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 24 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı ve Konya Çumra'da yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan söz konusu o ihale ilanı...


Geri Dön