27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 10 bin TL'ye arazi satacak.



Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların resmen dört gözle beklediği arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de Amasya'da arazi satacak.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde peş peşe yayımlanan ilanlar kapsamında 10 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan arazinin ihale tarihi de açıklandı.

Milli Emlak tan 10 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenlerin merakla beklediği Mayıs 2023 ihale ilanlarına bir yenisini ekleyen Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den muaf olduğu için yatırımcıların da dikkatini çekiyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün Mayıs 2023 ihaleleri kapsamında sadece 10 bin TL'ye satışa sunduğu arazi Amasya Merkez'de bulunuyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak aktarılan bilgiye göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 464,67 m² metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki söz konusu bilgilere göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 16 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan ve Amasya Merkez'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan o ihale ilanı...


Geri Dön