20 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan 17 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihe ve saate dikkat!

Milli Emlak'tan 17 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihe ve saate dikkat!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerle dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü 17 bin TL'ye arazi satacak. Yatırımcıların merakla beklediği arazinin satış ihalesi 5 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.



Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa ve arazi satış ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden düzenli aralıklarla yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ağrı Merkez'de konut imarlı arsa satıyor.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanan ilanlar kapsamında Ağrı Merkez'de yer alan arazi de yatırımcıların dikkatini çeken ihale ilanları arasında yer alıyor.

Merakla beklenen Nisan 2023 ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arazi ve arsalar KDV'den de muaf olmasıyla biliniyor. 

Söz konusu ihale ilanındaki detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenlerin dört gözle beklediği ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı arazi Ağrı Merkez'de yer alıyor. 

Milli Emlak tan 17 bin TL ye arazi fırsatı! Bu tarihe ve saate dikkat!

Merakla beklenen ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arazinin yüz ölçümü 2.106,40 metrekare şeklinde açıklandı.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın satış ihalesi 5 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ve Ağrı Merkez'de yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç TL? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki o ihale...
 


Geri Dön