25 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin merakla beklenen satış ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de 75 bin TL'ye arazi satacak.



Yeni bir arsa ya da arazi arazi yatırımı yapmak isteyenler Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanlarını araştırıyor. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet üzerinden tek tek  yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine bir arazi satışı gerçekleştirecek.

Aktarılan detaylara göre, KDV'den muaf arsa ya da arazi almak isteyenlerin radarına giren ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Afyonkarahisar'ın Bayat ilçesinde yer alıyor. 

Yatırımcıların radarına giren söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 3 bin metrekare olarak açıklandı.

Milli Emlak o ilde 75 bin TL ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde verilen bilgilere  göre, söz konusu ilana göre satışa sunulan arazinin ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa çıkardığı 3 bin metrekarelik arazinin geçici teminat bedeli kaç lira olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön