23 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 68 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 68 bin TL'ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de 68 bin TL'ye arazi satacak.



Arsa veya arazi yatırımı yapmak isteyenler dört gözle Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ihale ilanlarını bekliyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Mart 2023 ihale ilanlarını resmi internet üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü yine bir arazi satışı yapacak.

Aktarılan bilgilere göre, KDV'den muaf arsa veya arazi almak isteyenlerin radarına giren ihale ilanlarını peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa sunduğu arazi Afyonkarahisar Bayat'ta yer alıyor. 

Milli Emlak o ilde 68 bin TL ye arazi satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların dört gözle beklediği söz konusu ihale ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arazinin yüz ölçümü 2 bin metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde paylaşılan detaylara göre, söz konusu arazi satış ihalesine göre satışa sunulan arazinin ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğünün satışa sunduğu arazinin geçici teminat bedeli kaç Türk Lirası olarak açıklandı? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan o ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön