27 / 04 / 2024

Milli Emlak 60 bin TL'ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 60 bin TL'ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa da bulunuyor. Satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa hissesinin bedeli 60 bin TL olarak belirlendi.



Arsa ve gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin yakın markajına giren Ekim ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli'de yer alan iş merkezi ve arsa hissesi için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesindeki Ekim ayı ihale ilanları arasında Kocaeli Gölcük'teki iş merkezi ve arsa da mevcut.

Milli Emlak 60 bin TL ye iş merkezi ve arsa hissesi satacak! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan iş merkezi ve arsa Kocaeli Gölcük Değirmendere Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsanın taşınmaz numarası 41030102372 şeklinde belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu taşınmazın yüz ölçümü 1.573 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki detaya göre, hazine hissesinin 46,26 metrekare olarak açıklandığı imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 60 bin Türk Lirası olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 15 bin Türk Lirası olarak açıklandı.


Geri Dön