28 / 03 / 2024

milli emlak istanbul satılık arsa

milli emlak istanbul satılık arsa

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 14.3 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'de yer alan 7 arsayı satıyor...

Maltepe'de 14.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Maltepe İlçesi'ne bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Haziran'da gerçekleşecek..

Milli Emlak'tan İzmir ve İstanbul'da satılık 9 arsa

İstanbul ve İzmir Defterdarlığı İstanbul ve İzmir'de küçük yatırımılar için 9 arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak, Bahçelievler Yenibosna'da arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Bahçelievler Yenibosna Mahallesi'nde ticari alan imar özelliğine sahip arsayı ihale ile satacak

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Milli Emlak İstanbul'da ticaret ve konut imarlı 7 arsa satacak! Mega kentte 8 taksitle KDV'den muaf arsalar! 

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul'daki 7 adet arsayı satışa çıkardı. İşte o ihale ile ilgili detaylar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da kiralık 2 konut ve satılık 3 arsa fırsatı! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 2 konutu kiraya veriyor ve Sancaktepe, Kartal ile Tuzla'da yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, İstanbul'da imarlı iki arsa satacak! Mega kentte hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe ve Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'un 5 ilçesindeki 6 gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak'tan 8 taksitle büyük fırsat! 

Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Fatih, Küçükçekmece, Şişli ve Beyoğlu'nda yer alan 6 adet gayrimenkulü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak İstanbul'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Kartal'da 8 taksitle KDV'den muaf arsa satacak...

Milli Emlak İstanbul'da 5 adet konutu satıyor! 494 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu, Fatih ve Şişli ilçelerinde yer alan 5 adet konutu satıyor. KDV'den ve emlak vergisinden muaf ev sahibi olma fırsatı! 

Milli Emlak İstanbul'da 550 bin liraya kamu konutu hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını yayımlamayı sürdürüyor. Yayımlanan son ilanlara göre, Milli Emlak İstanbul'da kamu konutu satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'da arsa satıyor!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

milli emlak istanbul satılık arsa Haberi

milli emlak istanbul satılık arsa

Arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcıların merakla beklediği yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yeni ihale ilanı da yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sayfasında yer alan satış ihaleleri arasında İstanbul ili, Sancaktepe ilçesinde yer alan imarlı arsa da yer alıyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki son dakika bilgisine satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkarılan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 34400111003 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 194,80 metrekare.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan son dakika detayına göre,...