23 / 04 / 2024

milli emlak şanlıurfa satılık arsa

milli emlak şanlıurfa satılık arsa

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o şehirde KDV'den muaf arsa fırsatı! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de konut imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsa Şanlıurfa'da yer alıyor. 

Milli Emlak o ildeki 11 adet arsayı satıyor! 8 taksit fırsatını ve 560 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan o ilde konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa'da 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Viranşehir Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 228 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açıldı!

Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası'nın açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine ğitim camiası ve davetliler katılım gösterdi.

Şanlıurfa'da konut satışlarında durgunluk!

Şanlıurfa'da emlak sektörü, son zamanların en kötü günlerini geçiriyor.Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları ise, günden güne artıyor.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da emlak sektörü son zamanların en durağan dönemini yaşıyor. Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları hızla artıyor. 

milli emlak şanlıurfa satılık arsa Haberi

milli emlak şanlıurfa satılık arsa

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı 11.6 milyon TL muhammen bedelle satıyor. İhale 25 Aralık 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Taşınmaz Bilgileri
Favorilerime Ekle
Taşınmaz No :    63130100328
Pafta / Ada / Parsel :    - / 3294 / 2
İmar Durumu :    İmarlı
İmar Özellik Adı :    18 Uygulama İmar Planına Tabi Alan
İmar Tarihi :    -
Yasal Dayanak :    2886 / 36
Taşınmaz Yüzölçümü :    10.550,27 metrekare
Hazine Hissesi :    10.550,27 metrekare
Satılacak Yüzölçümü :    10.550,27 metrekare
Toplam Tahmini Bedel :    11.610.000,00 TL
Geçici Teminat Bedeli :    2.902.500,00 TL
İhale Tarihi ve Saati :    25.12.2018...