24 / 04 / 2024

milli emlak taşra eleman alımı

milli emlak taşra eleman alımı

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü 150 Milli Emlak Uzman Yardımcısı, 25 Devlet Malları Uzman Yardımcısı ve 50 Milli Emlak Denetmen Yardımcısı olmak üzere toplam 225 eleman alacak. Eleman alım ilanlarının tam metnini görmek için tıklayın!

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak yastık altında birikmişi olanlara müjdeyi verdi! Milas’ta kelepir arsa! İşte ilan detayları!

Milli Emlak Muğla Milas’ta arsa satışı yapacağını duyurdu. İşte detaylar!

Milli Emlak Antalya Kaş'ta taksitle arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Kaş Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Kaş'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412)!

Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412), bugünkü 31949 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Milli Emlak Genel Tebliği (Sıra No: 412) ile ilgili her şey...

Milli Emlak Konya'nın o ilçesinde 10 bin 800 TL'ye imarlı arsa satıyor! İhalesi 25 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya  ili, Selçuklu ilçesi Meydan Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak.

Arsa almak isteyenler dikkat! Milli Emlak Sivas'ta imarlı arsa satıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sivas'ta arsa satıyor. Söz konusu arsanın satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Yalova Çınarcık'ta arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsanın fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan Çınarcık'ta imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Yalova Çınarcık'ta yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan o ilanın detayları...

Milli Emlak Ayvalık'ta imarlı arsa satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:407!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:407 bugünkü 31706 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 393'te Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 393'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31588 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

milli emlak taşra eleman alımı Haberi

milli emlak taşra eleman alımı

 

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nce taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 150 adet Milli Emlak Uzman Yardımcılığı kadrosuna atama yapılmak amacıyla 08.03.2008 tarihinde Ankara'da giriş sınavı yapılacaktır.

Sınava Katılma Şartları :

1- Ö.S.Y.M. tarafından 10-11 Temmuz 2004, 01-02 Temmuz 2006 ve 30 Haziran - 1 Temmuz 2007 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Puan No: KPSSP:42 bölümünden 70 (yetmiş) ve daha yüksek puan almış olmak (Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların sayısının 800 kişiden fazla olması halinde, puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilk 800 aday giriş sınavına alınacaktır. Eşit puan almış olmaları nedeniyle 800 üncü sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde, bu adayların tümü sınava çağrılacaktır.)

...