25 / 04 / 2024

milli emlaktan kırşehirde satılık arsa

milli emlaktan kırşehirde satılık arsa

Kırşehir'e bağlı Merkez Toklumen Merkez Mahallesi'nde ve Akçaağıl Köyü'nde bulunan 2 arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılacak. Satışa çıkarılacak arsaların ihalesi, 28 Nisan'da yapılacak.

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Kırım'dan konut projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür mektubu! 

Kırım Tatar Milli Meclisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a konut projesi için teşekkür mektubu iletti. 

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Kırşehir Defterdarlığı'ndan arsa karşılığı inşaat ve inşaat karşılığı arsa ihalesi!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Kırşehir'in Merkez ilçesinde 8 milyon 700 bin TL'ye arsa karşılığı inşaat yaptıracak ve 17 milyon 575 bin TL'ye inşaat karşılığı arsa ihale edecek.

Kırşehir Merkez'de 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Merkez İlçesi'ndeki arsa ve kireç fabrikasını ihale ile satıyor. İhale 28 Haziran'da gerçekleşecek....

Kırşehir Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kırşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı okul inşaatı yaptırıyor. İhale 27 Mart'ta yapılacak...

Hatay Kırıkhan'daki 5 okul yıkılacak!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde depreme dayanıksız olan 5 okul için yıkım kararı çıktı. Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Cahit Ayazhan, konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kırıkkale'de eğitim yatırımları hız kesmiyor!

Kırıkkale'de Eğitim yatırımları olan okul inşaatları son sürat devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, kentte devam eden eğitim yatırımlarını inceledi.

Hakan Şükür'den 200 milyon dolarlık servet açıklaması!

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, kendisini Fethullah Gülen ile FETÖ'nün hava kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün görüştürdüğü iddiasını Twitter'dan reddetti. Şükür, ayrıca 200 milyon dolar serveti olmadığını savundu.

Kırşehir'de ev fiyatları cep yakıyor!

Kırşehir'de son yıllarda rekor artış gösteren konut/arsa fiyatları cep yakıyor. Kırşehirli vatandaşlar, "Evlerin fiyatlarına bakınca, dersiniz ki sanki bir tarafı denizi, bir tarafı ormanı görüyor. Yaklaşık 6 ay sıcak havanın hakim olduğu şehirde insanları bir de ev fiyatları yakıyor" dedi.

Kırşehir yeniden inşa ediliyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ''Ben Belediye Başkanı olduğumda şehirde inşa ve imar söz konusu değildi. Her alanda şehri imar edebilmek için yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Yaptığımız projelerle şehrimizi yeniden inşa ediyoruz''dedi

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi tamamlandı!

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi binasının ikinci yarıyla birlikte hizmete gireceğini açıkladı.

Milli emlaktan arsa nasıl alınır?

Milli emlakta bedelli veya bedelsiz,devir veya terk gibi bütün satış işlemleri gerçekleştirilebiliyor.Peki,milli emlaktan arsa nasıl alınır?İşte milli emlaktan arsa alınması işlemleri..

milli emlaktan kırşehirde satılık arsa Haberi

milli emlaktan kırşehirde satılık arsa

1. Merkez'e bağlı Toklumen Merkez Mahallesi'nde bulunan 471 metrekare arsa satılacak. İhale 28 Nisan 2008 saat 09.00'da yapılacak. Satışa çıkarılan arsanın tahmini bedeli 2 bin 700 YTL, geçici teminat bedeli ise 540 bin YTL olarak belirlendi.


2. Merkez'e bağlı Akçaağıl Köyü'nde 2 bin 345 metrekare arsa satılacak. İhaleye çıkarılan arsadan tahmini bedel olarak 1.300 YTL, geçici teminat bedeli olarak ise 260 YTL alınacak. İhale, 28 Nisan 2008 saat 08.30'da yapılacak.


Detaylı bilgi için: