18 / 04 / 2024

milpark plus nerede

milpark plus nerede

Esenyurt Milpark Plus projesi Deira Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 210 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Milpark Plus teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Milpark Plus Evleri nerede?

33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Esenyurt Milpark Plus Evleri 14 katlı 3 blok şeklinde inşa ediliyor. Peki Milpark Plus Evleri nerede?

Milpark Plus daire fiyatları ne kadar?

Milpark Plus projesi Deira Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Milpark Plus daire fiyatları ne kadar?

Milpark Plus ev fiyatları!

Milpark Plus ev fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Milpark Plus Evlerin'de daire alanları 68 metrekare ile 177 metrekare arasında değişiyor.

Milpark Plus ulaşım!

Milpark Plus ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Milpark Plus projesi Deire İnşaat imzası taşıyor. Projede daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor.

Milpark Plus ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1' den 4+1' e kadar farklı seçenekte dizayn edildiği projede İstanbul İl'i Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Peki Milpark Plus ne zaman teslim?

Milpark Plus iletişim bilgileri!

Milpark Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi. Deire İnşaat Milpark Plus projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Esenyurt Milpark Plus satılık!

Deira İnşaat imzası ile hayata geçirilen Milpark Plus Evleri toplamda 640 daireden meydana geliyor. Esenyurt Milpark Plus satılık daireler arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı alternatifler mevcut.

Milpark Plus'ta teslimler Şubat 2015'te yapılacak!

İstanbul'un Haramidere bölgesindeki 640 dairelik Milpark Plus projesinin yapımına devam eden Deira inşaat, 1.5 yıl önce satışa çıkardığı dairelerin yüzde 70'ini sattı. Proje 2015 Şubat ayında teslim edilecek.

Milpark Plus Konutları'nda teslimler 5 ay sonra başlayacak!

33 dönüm arazi üzerinde inşa edilen projede, 13 farklı metrekare seçenekleriyle 4+1, 3+1, 2+1,1+1, bahçe dubleksler, teras katları ve 311 metrekarelik penthouse daireler bulunuyor...

Milpark Plus projesi! Ekim 2014'te teslim!

33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Milpark Plus projesi toplam 972 adet konuttan meydana geliyor. Projede satış fiyatları 120 bin TL'den başlıyor

Milpark Plus daire fiyatları!

Deira Yapı tarafından yükselen Milpark Plus daire fiyatları 80 metrekare 1+1'ler için 96 bin TL'den başlıyor...

Deira Yapı Milpark Plus örnek daire!

Satış sürecinin devam ettiği Deira Yapı Milpark Plus örnek daire görüntülerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü kaç TL, en uygun nerede? 27 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Durilium Airglide teknolojisine sahip Tefal FV5770 Easygliss Plus, olağanüstü kaygan tabanıyla ütülemeyi hızlı ve kolay hale getirir. Peki, Tefal FV5770 Easygliss Plus Ütü ne kadar? İşte detaylar...

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuza nerede satılıyor, ne kadara satılıyor? Karaca 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesi arayışı içinde olanlar dikkat! Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesini sizin için araştırdık.  Peki Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi en ucuz fiyata nereden alınır? 

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Plus en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Ocak 2023 fiyat listesi

Baymak Elegant Plus ister kış ister yaz mevsimi olsun her eve lazım denilecek bir alet. Peki Baymak Elegant Plus ne kadar? Nerede kaç paraya satılıyor  sizin için araştırdık. İşte detaylar...

Genyap Oxygen Plus nerede?

Genyap Oxygen Plus nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satışlarının Nisan ayı içerisinde başlaması planlanıyor.

216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

216 Yapı tarafından hayata geçirilen 216 Koru Plus Çekmeköy projesi 13’er katlı 3 bloktan meydana geliyor.  Peki 216 Koru Plus nerede?  İşte lokasyon!

Strada Plus Evleri nerede?

Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul tarafından 239 bin L'den başlayan avantajlı fiyatlarla satışa çıktı. Strada Plus Evleri nerede?

Halkalı Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projenin Şubat ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. Peki Halkalı Serenity Plus nerede?

Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de daireler 1+0'dan 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Projede satışların Şubat ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Basın Ekspres Serenity Plus nerede?

Propa Plus Evleri nerede?

Propa Plus Residence'de konutların alanları 68 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Projede 36 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Propa Plus Evleri nerede?

Propa Plus Rezidans nerede?

Propa Plus'ta en küçük daire 68 metrekare olarak dizayn edildi. Propa İnşaat imzası ile yükselen projede 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Peki Propa Plus Rezidans nerede?

Bermen Yapı Marina Plus nerede?

Dairelerin 1+0'dan dublekse kadar farklı şekilde dizayn edildiği Marina Plus Rezidans 3 bloktan oluşuyor. Proje 6 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Bermen Yapı Marina Plus nerede?

milpark plus nerede Haberi

milpark plus nerede

Milpark Plus  Evleri ‘nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede daire alanları 68 metrekare ile 177 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Daire fiyatlarının 210 bin TL’den başlangıç gösterdiği Milpark Evleri 14 katlı  3 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje Deira Yapı imzası taşıyor.


Esenyurt Milpark Plus ‘ta tenis kortu, açık ve kapalı otopark, çocuk havuzu, basketbol sahası, 2 adet yarı olimpik havuz, fitness salonu, 24 saat güvenlik, anaokulu ve süpermarket gibi sosyal donatılar bulunuyor.


Milpark Plus teslim tarihi bilgileri kapsamında B blokta yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Milpark Evleri iletişim 

Telefon: 444 36 22

Web adresi: www.milparkkonutlariplus.com

Pınar...