25 / 04 / 2024

Milpark Plus'ta teslimler Şubat 2015'te yapılacak!

Milpark Plus'ta teslimler Şubat 2015'te yapılacak!

İstanbul'un Haramidere bölgesindeki 640 dairelik Milpark Plus projesinin yapımına devam eden Deira inşaat, 1.5 yıl önce satışa çıkardığı dairelerin yüzde 70'ini sattı. Proje 2015 Şubat ayında teslim edilecek.



Projeyle ilgili bilgi veren Deira inşaat Genel Koordinatörü Halit Güven, 2015 Şubat ayında teslimlerini yapacakları projede dairelerin tapularının hazır olduğunu 33 dönüm üzerine kurulan Milpark Plus projesinde 65 bin metrekare inşaat alanının olduğunu anlatan Güven, "Arazimiz bize ait olup inşaatımızı kendi öz sermayemiz ile yapıyoruz. Projenin büyük bölümünü yeşil alan ve sosyal tesislere ayırdık. 

Buradan baküdığında yüzde 65'lik kısım inşaat alanının dışında yeşil alan olarak kalıyor" diye konuştu. 


Halit Güven, 3 blokta toplam 14 kattan oluşan projede 640 dairenin bulunacağını kaydetti. Güven, 'aile konseptiyle' hayata geçirdikleri Milpark Plus projesinde 4+1, 3+1, 2+1 ve 1+1 daire tiplerine yer verdiklerini de anlattı. 


Proje sosyal alan olanaklarıyla da oldukça dikkat çekiyor. Projede; yarı olimpik havuz, çocuk havuzu, fitness salonu, basketbol sahası, tenis kortu, açık otopark, kapalı otopark, 24 saat güvenlik, havuz cafe, ana okulu ve süpermarket yer alıyor. Projenin satışına 1.5 yıl önce çıktıklarını belirten Halit Güven, "İlk satışa çıktığımızdan bu yana dairelerimiz yüksek kalite ve prim potensiyeli ile müşterilerimizi mutlu ediyor" ifadelerini kullandı. 


Posta


Geri Dön