26 / 04 / 2024

Mina Başaran hüseyin başaran

Mina Başaran hüseyin başaran

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

Mina Başaran'ın öldüğü jetin nihai raporu ortaya çıktı!

İran'da geçtiğimiz yıl yaşanan iş jeti kazasının ardından Mina Başaran ile 7 arkadaşının da aralarında olduğu 11 kişi yaşamını yitirdi. Daha önce kazanın ön raporu açıklanırken nihai raporu da ortaya çıktı.

Murat Gezer Mina Başaran’ın anısına tablo yaptırdı!

İşadamı Murat Gezer Mina Başaran’ın anısını sanatla yaşatıyor. Gezer, aşkıyla anılarından yola çıkıp ‘Bellek Frekansları’ adlı bir tablo yaptırdı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal ilan!

11 kişinin hayatını kaybettiği jet kazasının bugün birinci yılı doldu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in gazetelere verdiği ilan duygulandırdı...

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal paylaşım!

Jet kazasında hayatını kaybeden Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer 14 Şubat Sevgililer Günü'ne buruk girdi. Gezer, Mina Başaran ile yer aldığı fotoğrafı Instagram'da paylaştı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'den duygusal mesaj!

Geçen yıl Dubai'de düzenlenen bekarlığa veda partisinden dönerken meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer, Can'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı.

Mina Başaran'ın öldüğü jetle ilgili ön rapor açıklandı!

Başaran Holding'e ait uçağın İran'da düşmesiyle ilgili ön rapor hazırlandı. Rapora göre, uçağın üç hız göstergesinden birinin arızalandığı ve pilotların hatalı müdahalede bulunduğu yer aldı...

Mina Başaran'ın babası Hüseyin Başaran ilk kez konuştu!

İran’da düşen uçakta kızı Mina Başaran’ın da aralarında olduğu 11 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazadan sonra uçağın sahibi Hüseyin Başaran ilk defa konuştu.

Murat Gezer'den Mina Başaran'a duygusal mesaj!

İş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve arkadaşlarını Dubai'den İstanbul'a getiren uçak 11 Mart akşamı İran'da düşmüştü. Kazada 3'ü mürettebat 11 kişi hayatını kaybetmişti. 

Murat Gezer Mina Başaran'ın kardeşiyle tatil yapıyor!

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer'in Bodrum'da görüntülenmesiyle ilgili bir yazı kalem aldı.

Mina Başaran'ın nişanlısı Murat Gezer aylar sonra görüntülendi!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen Başaran Holding'e ait özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düşmüş ve bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı hayatını kaybetti...

Mina Başaran'ın nişanlısından duygulandıran paylaşım!

Türkiye’yi yasa boğan jet kazasında yaşamını yitiren Mina Başaran'ın nişanlısı kazadan sonra ilk paylaşımlarını dün yaptı.

Mina Başaran'ın mezarı beyaz çiçeklerle süslendi!

11 Mart'ta İran'da düşen jette hayatını kaybeden Mina Başaran yaşasaydı bugün dünya evine girecekti. Başaran'ın düğün gününde mezarı aile tarafından beyaz çiçeklerle süslendi...

Mina Başaran hüseyin başaran Haberi

Mina Başaran hüseyin başaran

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Türkiye’ye gelen özel jet,Tahran'ın güneyinde düştü. Uçakta, uçağın kaptan pilotun Beril Gebeş, ikinci pilotunun Melike Kuvvet, yolcuların Hüseyin Başaran’ın kızı 28 yaşındaki Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu öğrenildi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye'nin Tahran Büyükelçisi Hakan Tekin uçakta 3'ü mürettebat 8'i yolcu 11 kişinin bulunduğunu belirtildi. Hakan Tekin, uçağın düştüğü yerin tespit edildiğini ve ekiplerin kaza bölgesine ulaşmaya çalıştığını söyledi. Hakan Tekin uçağın neden düştüğüne yönelik şu anda herhangi bir bilgi bulunmadığını belirtti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı İran hava sahasında TC-TRB kuyruk numaralı Türk jetinin düştüğüne dair bilgileri de teyit etti. Uçağın Başaran Holding’e ait olduğu bildirildi. Uçakta Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşının bulunduğu belirtildi.

Mina Başaran’ın kız arkadaşlarıyla Dubai’ye...