19 / 04 / 2024

Mini ev ofis kullanımı

Mini ev ofis kullanımı

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

2023'te ev kiralarken dikkat edilmesi gerekenler neler?

Yeni gayrimenkul kiralamak isteyenlerin bazı konularda tedbirli olması gerekiyor. Peki, Ev, ofis veya işyeri kiralarken dikkat edilmesi gerekenler neler? İşte detaylar...

Taşınabilir evlere talep yağıyor! İster ofis yap, ister ev! İşte 8 ülkenin talip olduğu o akıl almaz evler!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile insanların tercihleri de değişmeye başladı. Kovid-19 salgını ile birlikte üretilmeye başlayan ''taşınabilir evlere'' talep yağıyor. Hem ofis hem de ev olarak kullanılabilen aynı zamanda taşınabilen bu evler herkes tarafından merak ediliyor. İşt

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Tahincioğlu rotasını belirledi: Bahçeli, az katlı konutlar!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı projesiyle Multi Ev konseptini geliştirdiklerini ve hem ev hem ofis hem de ev/ofis olarak kullanılabilen yenilikçi ve yeni normale uygun konseptlerle rekabetçi ortama ayak uydurmaya çalıştıklarına dikkat çekiyor.

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi açıldı!

Tuna Ofis ve Ev Mobilyaları Turizm İnşaat Ticaret A.Ş Sofitel Taksim Şubesi bugün Beyoğlu'nda 75 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Rusya'da 'mini ev' trendi gündemde!

Rusya'da konut sorununu hafifletmek için harekete geçildi. Ülkede "Japon usulü" 12 metrekarelik daireler inşa edilmesi konuşuluyor.

Yeni gayrimenkul satın alanlar dikkat!

Yeni ev, ofis ve iş yeri alanların dikkat etmesi gereken en önemli nokta; KDV'ye tabi gayrimenkul alım satımlarında tapu harcının, KDV'siz bedel üzerinden hesaplanarak ödenmesi. İşte konu hakkında tüm detaylar...

Akkent 6 2018 sonunda teslim!

Ankara’daki Akkent Konutları’nın mimarı, Ünal Akpınar A.Ş. tarafından hayata geçirilen ve Akkent Konutları’nın 6’ıncı etabı olan, ‘Akkent 6 AVM Ev-Ofis’ projesinde çalışmalar devam ediyor.

Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor!

Ofis, tercihe göre ev-ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Anatolium Marmara AVM 19 Nisan'da açılıyor. AVM, 360 derece seyir terası ile 2 bin 500 çalışana hizmet verecek..

Ankara Akkent 6'da dükkan satın alma fırsatı!

Akkent konutlarının 6. Etabı olan Akkent 6 AVM Ev-Ofis Projesi, AVM’deki dükkanlar satışa açılıyor.

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları!

Rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlardan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Vadi Koru Ayazağa 2017 ev ve ofis fiyatları!

Vadi Koru Ayazağa 2017 ev ve ofis fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den, ofislerin metrekare birim fiyatı ise 3 bin dolardan başlıyor...

Mini ev ofis kullanımı Haberi

Mini ev ofis kullanımı

Hollandalı mimarlar Cosmas Bronsgeest ve Bart Berkhout tarafından dizayn edilen mini ev ofisler, sessizliği ve ofis düzenini ev, bahçe ya da çatı ortamında sağlamasıyla dikkat çekiyor.

Anadolu Ajansı muhabirine çalışma düzenünü sil baştan değiştirecek olan mini ev ofislerle ilgili önemli açıklamalar yapan mimar Bronsgeest, tasarımlarının iş dünyasında çalışma düzenini köklü biçimde değiştireceğini kaydetti.

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen mini ev ofisler, birçok kişinin evden çalıştığı tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde konuttaki dikkat dağıtıcı unsurlar, odaklanma ve verimliliğin azalması problemlerini de çözüyor.

Sürdürülebilir malzemeleriyle dikkat çeken mini ofisler yatak odasına da dönüşüyor. Ahşaptan üretilen toplamda 6 metrekarelik mini ofisler iş ortamında sağlanan düzeni ve profesyonelliği konutlara da taşıyor. 

Ses yalıtımıyla verimli çalışma kolaylaşıyor

Hollandalı mimar Cosmas Bronsgeest...