23 / 04 / 2024

mira kurtköy iletişim

mira kurtköy iletişim

Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Toplamda 303 adet daire ve 32 adet villanın yer aldığı proje Beşyıldız Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Mira Kurtköy'de satışlar başladı! İsteyene villa isteyene daire!

Beşyıldız Grubu'nun Mira Kurtköy projesinde yaşam başladı. Kurtköy 'de, ferah villa ve daire seçeneklerinin yer aldığı Mira Kurtköy, toplam 32 villa ve 303 daireden oluşuyor.

Mira Kurtköy’de yaşam başladı! 305 bin liraya!

İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı bir araya getiren Beşyıldız Grubu’nun sektöre yön veren yıldızı Mira Kurtköy’de yaşam başladı. Projede yer alan daire fiyatları 305 bin liradan başlıyor.

Mira Kurtköy’de yaşam 1 ay sonra başlıyor!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğa ile modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesi ile de ışık saçıyor.

Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra!

Yıllardır İstanbul'un prestijli bölgelerinde doğayla modern yaşamı buluşturan Beşyıldız Grubu, yıldızların en mükemmeli olarak tasarlanan yeni yıldızı Mira Kurtköy projesiyle ışık saçıyor.Mira Kurtköy'de teslimler 5 ay sonra yapılacak.

Mira Kurtköy'de 280 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Beşyıldız Ekşioğku tarafından hayata geçirilen Mira Kurtköy projesinde fiyatlar 280 bin liradan başlayarak 900 bin liraya kadar çıkıyor. Projede yer alan 3+1 dairelerin satışları tamamlandı.

Mira Kurtköy'de fiyatlar 270 bin liradan başlıyor!

33 villa 303 adet konuttan meydana gelen Mira Kurtköy projesi Beşyıldız Ekşioğlu tarafından hayata geçiriliyor. Mira Kurtköy projesinde fiyatlar 270 bin lira ile 900 bin lira arasında değişiyor.

Mira Kurtköy'de fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor!

Mira Kurtköy'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Mira Kurtköy'deki konutların fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mira Kurtköy'de konut fiyatları 270 bin liradan başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de inşa edilen Mira Kurtköy'de konut fiyatları 270 bin liradan başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Mira Kurtköy ödeme!

Mira Kurtköy ödeme planı haberimizin içinde yer alıyor, projenin satışları sürüyor...

Mira Kurtköy ödeme planı!

Mira Kurtköy ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Fiyatların 205 bin liradan başladığı Mira Kurtköy projesinde teslimler Ağustos 2014'te yapılıyor...

Mira Kurtköy ne zaman teslim?

Mira Kurtköy ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 205 bin TL'den başlıyor

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Ofis Karat Bakırköy iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Ofis Karat Bakırköy projesi Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Ofis Karat Bakırköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim!

Ziverbey 34 Kadıköy iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Ziverbey 34 Kadıköy projesinde teslimler önümüzdeki ay gerçekleştiriliyor...

Uplife Kadıköy iletişim bilgileri!

650 daire ve 20 adet dükkandan meydana gelen Uplife Kadıköy projesinde daireler 2018 yıl sonunda teslim edilecek. İşte, Uplife Kadıköy iletişim bilgileri...

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim!

Pendik Panorama Hill Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Panorama Hill Kurtköy projesinde teslimler 18 ay sonra yapılacak...

Terrace Su Sefaköy iletişim!

Terrace Su Sefaköy iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Su Evleri için ön talep toplanıyor. Projede 160 daire olacak...

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim!

Alemdağ Terrace Koru Çekmeköy iletişim için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İnanlar İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.

Brooklyn Life Kadıköy iletişim!

Brooklyn Life Kadıköy iletişim için 444 80 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Pana Yapı imzası ile yükselen projede 431 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

mira kurtköy iletişim Haberi

mira kurtköy iletişim

Teslimlerin hemen yapıldığı Mira Kurtköy'de daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje 25 bin 829 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. 


Ekşioğlu Kurtköy Mira konut fiyatları alanları ve konumlarına bağlı olarak değişiyor. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Mira Kurtköy Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 68 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. 


Pendik Mira Konutları bisiklet ve yaya yolları ve her daireye özel otopark, 85 metrekarelik çocuk havuzu, basketbol ve voleybol sahası, 1.050 metrekarelik kapalı alana sahip MiraClub, 800 metrekarelik yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına sahip. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen Mira Kurtköy 'de fiyatlar 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje...