28 / 03 / 2024

Miran Yapı Future Park nerede

Miran Yapı Future Park nerede

Esenyurt'ta hayata geçirilen Miran Yapı Future Park daire fiyatları 110 bin liradan başlıyor. Projede satışa sunulacak olan 1.900 adet konut bulunuyor

The Future Of Luxury 5-6 Mayıs'ta!

Lüks gayrimenkul ve lüks yaşam tarzının geleceğinin masaya yatırılacağı, ‘The Future Of Luxury 5-6 Mayıs tarihinde yapılacak.

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Future İzolasyon Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile D.M.Louıse Le Doare, Ebru Çini ve Tuba Çini ortaklığında kuruldu.

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı kapılarını açtı!

Smart Future Expo Zirve ve Fuarı başladı. TOKİ Başkan Yardımcısı Özçelik: "Hedefimiz, 2023 yılında 1 milyon 200 bin konut rakamına ulaşarak 6 milyona yakın vatandaşımızı güvenli yapılara taşımak" dedi.

Future Park, Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcıyla buluştu!

Hiper Gayrimenkul Future Park projesi ile Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu. Future Park’ın otel, konut ve çarşı bölümleri için Arap yatırımcılar ile görüşmeler yapıldı

Esenyurt Future Park fiyat!

Esenyurt Future Park fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 176 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim!

Hiper Gayrimenkul Future Park iletişim için 444 9 532 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Future Park'ta teslimler 2015 sonunda!

2012 yılında kurulan Hiper Gayrimenkul'un ilk projesi olan Future Park, Esenyurt'ta 35 dönümlük bir arazi üzerine kurulmaya başlandı. Future Park projesinde teslimlerin 2015 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Future Park projesinde 147 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 42 ay sıfır faizle konut satışları yapılıyor. Projede fiyatlar 147 bin liradan başlıyor.

Future Park'ta fiyatlar 147 bin TL'den başlıyor!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde işa edilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 42 ay sıfır faizle konut satışları yapılıyor.Projede fiyatlar 147 bin TL'den başlıyor.

Future Park’ta günlük 87 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde hayata geçirilen Future Park projesinde yüzde 25 peşinat sonrasında 42 ay sıfır faizle konut satışları yapılıyor. Future Park’ta günlük 87 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı...

Future Park'ta satışların yarısı tamamlandı!

Hiper Gayrimenkul tarafından Haramidere Parklar mevkiinde yapılan Future Park projesine yabancı yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Future Park; konumu, fiyat aralığı, akıllı ev uygulaması ve sunduğu ödeme planıyla dikkatleri çekiyor...

Future Park Esenyurt nerede?

Future Park Esenyurt nerede sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanan Future Park projesi toplam 1.869 adet konuttan oluşuyor...

Esenyurt Future Park adres!

Esenyurt Future Park adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Hiper Gayrimenkul Geliştirme tarafından inşa edilen Esenyurt Future Park projesinde teslimlerin 2015 yılının Haziran ayında yapılması planlanıyor

Miran Yapı Future Park nerede Haberi

Miran Yapı Future Park nerede


Miran Yapı projesi olan Future Park projesi Esenyurt'ta hayata geçirilecek. Bu Şubat ayı içerisinde lansmanı yapılacak olan Miran Yapı Future Park daire fiyatları ise 110 bin liradan başlangıç gösterecek. 9 blok halinde inşa edilecek olan Miran Yapı Future Park projesinde 1.900 adet konutun yer alması planlanıyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinin bulunduğu Miran Yapı Future Park projesin inşaat alanı 1.650 metrekare olarak belirlenmiş durumda. Türk geleneksel aile yapısına uygun bir tarzda hayata geçirilen Future Park Evleri konum olarak Esenyurt Haramidere'de E-5 üzerindeki Parklar Mevkii'nde hayata geçiriliyor.


 


Yakında satışa sunulacak olan Miran Yapı Future Park daire fiyatları minimum 110...