25 / 04 / 2024

mistral izmir iletişim

mistral izmir iletişim

Miray İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i, Bayraklı Gökdelenler Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 110 konut, 153 ofis, business hotel, 39 mağaza bulunuyor. Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor.

Mistral Yapı ilk projesi Mistral İzmir'i hayata geçiriyor!

İzmirli işadamları tarafından 2012 yılında kurulan Mistral Yapı, şehre değer katacak ilk projesi Mistral İzmir'i hayata geçiriyor.

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi 2016 yılı Haziran ayı olarak belirlendi. Miray İnşaat tarafından hayata geçirilen projede dairelerin alanları 96 metrekareden başlıyor, 408 metrekareye kadar ulaşıyor.

Mistral İzmir adres bilgileri!

Mistral İzmir adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Mistral İzmir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Mistral İzmir iletişim!

Mistral İzmir projesinde teslimlerin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor. Mistral İzmir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor...

Mistral İzmir adres bilgileri!

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Mistral İzmir adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. 100 daire ve 150 ofisten meydana gelen Mistral İzmir teslim tarihi 2016 Haziran olarak belirlendi...

Mistral İzmir ofis fiyatları!

Mistral İzmir ofis fiyatları hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. Mistral İzmir projesi 36 ve 48 katlı 2 blok halinde toplam 100 adet daire ve 150 adet ofisten meydana geliyor

Mistral İzmir görselleri!

Mistral İzmir görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Bayraklı'da yer alan Mistral İzmir 'de daire fiyatları metrekare olarak 3 bin dolardan başlayıp, 5 bin dolara kadar çıkıyor.

Mistral İzmir satış fiyatları!

İçerisinde 150 adet ofis ve 110 adet dairenin yer aldığı Mistral İzmir Residence, 150 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Mistral İzmir satış fiyatları metrekaresi 2 bin 750 dolardan başlıyor...

Mistral İzmir adres!

Mistral İzmir adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Mistral İzmir kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

Mistral İzmir iletişim!

Mistral İzmir iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin dolardan başladığı Bayraklı Mistral İzmir projesinde teslimler Haziran 2016 yılında yapılıyor...

Evora İzmir iletişim!

Evora İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. 

Dap İzmir satış ofisi iletişim!

Dap İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek olan proje 31 ve 32 katlı iki ayrı kule olarak  yükseliyor. 

İzmir Biva Tower iletişim!

İzmir Biva Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Biva Mimarlık tarafından İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen projede 1+1 ile 4+1 arasında daireler değişiyor. 

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim!

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 4+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen proje Afa İnşaat imzasını taşıyor.

Trio Sky İzmir iletişim!

Toplam 114 daireden meydana gelen Trio Sky Bornova projesi Trio Sky İzmir projesi Mevaport A.Ş. ve Fimar Holding işbirliği ile hayata geçiriliyor. Trio Sky İzmir iletişim için telefon numarası 0232 339 25 55-56 olarak belirtiliyor.

Mahall Bomonti İzmir iletişim!

Mahall Bomonti İzmir iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Mahall Bomonti fiyatları 320 bin TL'den başlıyor...

Kuzeyşehir İzmir iletişim!

150 milyon TL yatırım bedeline sahip Kuzeyşehir İzmir projesi Yücesoy Mühendislik imzasını taşıyor. Kuzeyşehir İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

İzmir Jardin Eden iletişim!

Pana Yapı imzasıyla inşa edilen projede ön talep dönemi devam ediyor. İzmir Jardin Eden iletişim bilgisine göre telefon numarası 0216 565 17 77 olarak belirlendi.

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim!

İzmir Kavuklar Bornova Residence iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kavuklar Bornova Residence projesinde 60 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor...

İzmir Marka 333 iletişim bilgileri!

İzmir İl'i Çiğli'de inşa edilen proje 333 adet daire ve ticari birimlerden oluşuyor. İzmir Marka 333 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 600 6 333 olarak belirlendi.

İzmir Karşıyaka 360 iletişim!

Yüksek Vadi Evleri'nin etabı olarak yükselen proje İzmir İl'i Karşıyaka İlçe'sinde inşa ediliyor. İzmir Karşıyaka 360 iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 370 74 74 olarak belirlendi.

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

mistral izmir iletişim Haberi

mistral izmir iletişim

Toplam 27 bin metrekare arsa alanına yayılan projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


2 blok şeklinde yükselen proje içerisinde konut ve officelerden oluşuyor. Konut alanları 96 metrekareden başlayıp, 165 metrekareye kadar yükselen proje toplam 110 konut, 153 ofis, business hotel, 39 mağaza bulunuyor.


34. katı sosyal tesis alanları ile donatılan projede alt katlarda çarşı bulunuyor. İzmir İl'i, Bayraklı Gökdelenler Bölgesi'nde yükselen proje İzmir Adliyesi'ne Şifa Hastane'sine, metro istasyonuna yakın yerde yükseliyor.


Sosyal kullanım alanlarına göre projede mağazalar, restoranlar, kafeler, sinemalar, havuz, spor ve spa alanları, 2 bin metrekarelik SPA alanı, fitness salonu, güneşlenme teraslar, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, masaj alanları bulunuyor.


Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar...