27 / 04 / 2024

mistral izmir ödeme planı

mistral izmir ödeme planı

Mistral İzmir ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Teslimlerin Haziran 2016'da yapılması öngörülen Mistral İzmir projesindeki dairelerin büyüklükleri 96 metrekare ile 408 metrekare arasında farklılık gösteriyor...

Mistral İzmir'de konutlar ve ofisler körfez manzaralı!

48 katlı ofis ve 38 katlı konut bloğunda meydana gelen Mistral İzmir projesi LEED Sertifikası'na uygun olarak inşa ediliyor.İzmir’in en iddialı projelerinden biri olan Mistral İzmir projesi konut bloğunda 5 yıldızlı otel hizmeti sunulacak.

Mistral İzmir teslim tarihi!

Mistral İzmir teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Mistral İzmir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor

Mistral İzmir ödemeleri!

Mistral Yapı imzasıyla İzmir Bayraklı'da inşa edilen Mistral İzmir ödemelerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Mistral İzmir projesinde 150 adet ofis ve 110 adet daire mevcut...

Mistral İzmir iletişim!

Mistral İzmir iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Metrekare birim fiyatının 3 bin dolardan başladığı Bayraklı Mistral İzmir projesinde teslimler Haziran 2016 yılında yapılıyor...

Mistral İzmir fiyat!

Mistral İzmir fiyat listesine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin dolar ile 5 bin dolar arasında değişirken, ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin 750 dolardan başlıyor.

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade ile son fırsatlar! 

Mistral İzmir’de yaşama hazır daireler yüzde 50 peşin, 24, ve yüzde 35 peşin, 12 aya varan vade farksız taksitlendirme ve peşin ödemede yüzde 10 indirim avantajıyla son fırsat dairelerin satışları devam ediyor. 

Mistral İzmir'de yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Mistral GYO, İzmir’in yükselen değeri Bayraklı’da hayata geçirdiği Mistral İzmir projesinde son daireleri yüzde 50 peşin 24 aya varan vade fırsatıyla satışa çıkardı. 

Mistral İzmir projesindeki 3 gayrimenkul 54 milyon 987 bin TL'ye satıldı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Mistral İzmir binasında gerçekleştirilen gayrimenkul satışını ve bedelini duyurdu. İşte ayrıntılar... 

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki 2 ofisi 20 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 46.katta bulunan toplam brüt 812 metrekare yüzölçümündeki 2 adet gayrimenkul KDV hariç 15 milyon 250 bin Türk Lirası bedelle satıldı, KDV dahil 19 milyon 995 bin Türk Lirası tahsilatı yapıldı.

Mistral GYO, Mistral İzmir'deki ofisi 3.8 milyon TL'ye sattı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde 33.katta yer alan brüt 240 metrekare yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki gayrimenkulü 3 Mart 2021 tarihinde, KDV hariç 3 milyon 850 bin TL tutarla peşin olarak satıldı ve devir işlemleri tamamlandı. 

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesinde toplam kira tutarı 1 milyon 13 TL'ye ulaştı!

Mistral GYO'nun Mistral İzmir projesi, ofis kulesinde yer alan brüt 476 metrekare (yarım kat) yüzölçümünde ve ofis niteliğindeki bağımsız bölümün, 8 yıl süreli, aylık kira ödemeli olarak kiralanması için ek bir sözleşme imzalandı.

Mistral GYO İzmir Konak arsası 2020 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli; Konak İlçesi; Mersinli Mah. 8554 ada 6 parsel arsa vasıflı gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

İzmir'de depremden etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada İzmir'deki depremden sonra 2 haftalık süreçte depremde etkilenenlere 60 milyon TL'nin üzerinde ödeme yapıldığını açıkladı.

İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldı!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger İzmir'de depremden etkilenenlere 2.8 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı...

mistral izmir ödeme planı Haberi

mistral izmir ödeme planı

Miray İnşaat imzası ile İzmir Alsancak'ta hayata geçirilen Mistral İzmir ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim.

36 katlı konut bloğu ve 48 katlı ofis bloğı şeklinde 2 blok halinde yükselen Mistral İzmir projesi toplam 100 adet konut ve 150 adet ofisten meydana geliyor.

Mistral İzmir projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Projede teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi hedefleniyor.

Mistral İzmir ödeme planı!

Mistral İzmir ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme imkanı sunuluyor. Projedeki konutların alanları 96 metrekare ile 408 metrekare arasında değişiyor.

Mistral İzmir ulaşım bilgileri!

Miray İnşaat Mistral İzmir adres: Atatürk Cad. No: 290 Meltem Apt. D:2 Alsancak / İZMİR

Telefon: 0 232 421 50 80

Web...