19 / 04 / 2024

Mistral Konak nerede

Mistral Konak nerede

Mistral Yapı, İzmir Konak'taki konut, otel, ofis ve alışveriş merkezinden meydana gelen projesinin ÇED süreci başladı. Mistral Konak projesinin 2016 yılı Haziran ayında tamamlanması planlanıyor.

Merkez Yaşam Konak nerede? Merkez Yaşam Konak fiyat listesi!

Merkez Yaşam Konak nerede sorusunun yanıtı ve Merkez Yaşam Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte 347 konutluk Merkez Yaşam Konak detayları...

Mistral GYO İzmir Konak projesindeki 222 adet bağımsız bölümün tapusunu aldı! 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8554 ada 6 parselde yer alan arsadaki Doğan Koç İnşaat ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi kapsamında yapılacak proje ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte o açıklama...

İki Konak nerede? İki Konak fiyat listesi!

İki Konak nerede sorusunun yanıtı ve İki Konak fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. Söz konusu projede toplam 524 adet konut mevcut.

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Folkart Konak nerede? Folkart Konak fiyat listesi!

Folkart Konak nerede sorusunun yanıtı ve  Folkart Konak fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 292 konut ve 398 rezidans mevcut.

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje! 

Mistral GYO'nun İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan arsa Doğan Koç İnşaat'ın hayata geçireceği projenin yapı ruhsatı belediyece onaylandı ve inşaat süreci başladı.

Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO tarafından, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral GYO'nun Konak gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu?

Mistral GYO Konak projesinin değeri belli oldu!

Mistral GYO, Konak projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mistral GYO Konak projesinin değeri...

Konak Fors İzmir nerede?

Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Konak Fors İzmir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mistral GYO İzmir Konak arsası 2020 değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir İli; Konak İlçesi; Mersinli Mah. 8554 ada 6 parsel arsa vasıflı gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Mistral GYO Mersinli 8623 ada 21 parsel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8623 ada 21 parsel numaralı arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınladı...

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için imzalar atıldı.

Mistral Konak nerede Haberi

Mistral Konak nerede

Mistral Yapı, İzmir Konak'ta hayata geçireceği projesinin ÇED süreci başladı. Proje; Mersinli Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Söz konusu projede konutlar, otel, ofis ve alışveriş merkezi yer alacak. 


Mistral Konak projesinde 110 konut, 110 odalı otel yer alacak. Alışveriş merkezi ise 42 bin 108 metrekarelik kapalı alanda kurulacak. Proje kapsamında arazide konutlar, otel, ofis merkezi, alışveriş merkezi, SPA ve ortak kullanım alanlarını (otopark, konut, ofis ve otel lobileri, kazan daireleri, su depoları, sığınak, ortak depolar, teknik alanlar ve personel kullanım alanlar) içeren toplam kapalı inşaat alanı 97 bin 10 metrekare olan yapı inşa edilecek. 


Yaklaşık 15 ay süresince kaba inşaat, ardından 9 ay süresince ince inşaat çalışmaları yapılarak, projenin toplam 36 ay içinde tamamlanması ve işletmenin 2016 yılı Haziran ayında faaliyete geçmesi planlanıyor. 


 110...