25 / 04 / 2024

Mitec Laboratuvar Hizmetleri kimin

Mitec Laboratuvar Hizmetleri kimin

Mitec Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Mirmahmutoğulları tarafından kuruldu.

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktascorp Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş tarafından kuruldu.

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Chn Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Erkan Fidan tarafından kuruldu.

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Akay Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yıldız Akay tarafından kuruldu.

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaktaş Yapı Malzemeleri Kalite Kontrol Test Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Aktaş taarfından kuruldu.

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kabataş tarafından kuruldu.

Aras Analiz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aras Analiz Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Kalkan tarafından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gamatest Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaztürk tarafından kuruldu.

Mkarc Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mkarc Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Eğriboz tarafından kuruldu.

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum İstanbul Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Cantürk tarafından kuruldu.

Ts Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kuruldu!

Ts Laboratuvar Hizmetleri Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de Turgut Eren tarafından kuruldu.

Mitec Laboratuvar Hizmetleri kimin Haberi

Mitec Laboratuvar Hizmetleri kimin

Mitec Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Esra Mirmahmutoğulları tarafından kuruldu.

Mitec Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi konusu:Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır 1- Toprak, yaprak, su, gübre ve her türlü kimyasal analizleri yapmak sonuçlarını raporlamak, danışmanlık hizmeti vermek ve bu amaçla laboratuvarları kurmak ve işletmek. 2- Her türlü çevre ve gıda analizleri yapmak sonuçlandırmak,danışmanlık hizmeti vermek ve bu amaçla laboratuvarlar kurmak işletmek. 3- Konusu ile ilgili kalibrasyon laboratuvarları açmak ve işletmek. 4- Her türlü kimyasal maddeler analiz ile ilgili maddeler, hormonlar tabi gübreler, organik gübreler, çimlendiriciler, bitki köklendiricileri, tarımda kullanılan her türlü malzemeleri imal etmek, ithal etmek, ihraç etmek, almak, satmak ve pazarlamasını yapmak. 5- Şirket her türlü tarım ilaçları, kimyevi maddeler, gübreler, bitki...