28 / 03 / 2024

Mitsubishi Electric ev tipi klima üretimi

Mitsubishi Electric ev tipi klima üretimi

Mitsubishi Electric, Avrupa pazarı için Manisa'da ev tipi klima üretecek.İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

Mitsubishi Electric’ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi!

Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid sistemleri iklimlendirme sektörüne kazandırdı.

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki en hızlı asansörü monte edecek!

Mitsubishi Electric, Güney Kore'deki LCT Landmark Kulesi'ne ülkenin "en hızlı" asansörlerini monte etmeye hazırlanıyor.

Mitsubishi Electric klima kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

İklimlendirme sektörünün öncü inovatif markası Mitsubishi Electric, profesyonel seri ürün gamı içinde yer alan dört yöne üflemeli yeni kompakt kaset tipi klimalarında yapay zeka teknolojisi sunuyor.

Mitsubishi Electric'ten karbon salınımını yüzde 30 azaltma hedefi!

Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, "Karbon salınımını 100. yıldönümümüz olan 2021 yılında 2001 mali yılına kıyasla yüzde 30 azaltmayı amaçlıyoruz" ifadesini kullandı.

Mitsubishi Electric plastik geri dönüştürme projesini hayata geçirdi!

Mitsubishi Electric, ileri teknolojisini dünya genelinde insanlığın yaşam kalitesini artırmak için yeni projeler üretiyor. Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, yeni projeleri hakkında bilgi verdi.

Mitsubishi Electric'ten klimada 3D i-See Sensör teknolojisi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Mitsubishi Electric ev tipi klima üretimi Haberi

Mitsubishi Electric ev tipi klima üretimi

Dünyanın önde gelen klima üreticilerinden Mitsubishi Electric, Manisa'da ev tipi klima üretimi için yatırım kararı aldı. İnsan ve robotların birlikte çalışacağı tesiste üretilecek klimaların, 2018 yılından itibaren Avrupa pazarına yönlendirileceği bildirildi.


Mitsubishi Electric Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dünyadaki konumu, ekonomik potansiyeli ve genç nüfusu dolayısıyla kendileri için öncelikli bir pazar olduğunu söyledi.


Türkiye pazarına 2012 yılının sonunda girdiklerini, ancak kısa sürede önemli mesafe aldıklarını, ürün yelpazesini genişlettiklerini dile getiren Fujisawa, Türkiye'deki en önemli ürünlerinin fabrika otomasyon, klima ve uydu haberleşme sistemleri olduğuna işaret etti.


Marmaray deneyimi

Türkiye'nin son dönemdeki iddialı projelerinden Marmaray'a Mitsubishi Electric olarak destek verdiklerini ifade eden Fuwisawa, projenin İstasyon Bilgi ve Yönetim Sistemini kurduklarını kaydetti.


Fujisawa, "Türkiye'de nüfusun genç, büyüyen ve dinamik olması dolayısıyla Marmaray, havalimanı,...