26 / 04 / 2024

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.



Türkiye’deki sanayiciler ve alt yapı projeleri için iddialı bir çözüm ortağı olduğu dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlarda devam ediyor. Bu kapsamda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Bölümü Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası'nca (EMO) gerçekleşen webinarlarda katılımcılarla bir araya geliyor.

“Dijital Fabrikalar Zamanı” konseptliyle gerçekleşen online seminerlerin ilki 16 Mayıs tarihinde “Gömülü Bilgisayar Sistemleri” başlığıyla düzenlendi ve yoğun ilgi gördü. Yeni webinarlar, 6 Haziran’a kadar her hafta cumartesi saat 15.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Sanayi 4.0’a dijital fabrika konsepti e-F@ctory ile cevaplayan Mitsubishi Electric, yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan bu konseptle üreticilerin küresel rekabette öne çıkmasına fırsat sunuyor. Tescilli yapay zeka (AI) teknolojisi “Maisart” ile şirketlerin yapay zekadan yüksek fayda sunmaları amacıyla çalışan Mitsubishi Electric; robotlar, gömülü bilgisayar sistemleri ve akıllı PLC’ler başta olmak üzere tüm yeni nesil otomasyon çözümleriyle üretimde maliyetleri en aza düşürürken verimliliği en üst seviyeye yükseltiyor. 


Geri Dön