19 / 04 / 2024

Mitsubishi Electric dijital dönüşüm

Mitsubishi Electric dijital dönüşüm

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

Mitsubishi Electric ile dijital fabrikalar evlere taşınıyor!

Mitsubishi Electric, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) iş birliğiyle webinarlar gerçekleşiyor. Dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlara taşıyor.

YDA Söğütözü'nün asansörlerinde Mitsubishi Electric imzası!

YDA Group, YDA Söğütözü projesinin asansör sistemleri için Mitsubishi Electric ile anlaştı.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

İnşaat sektöründe dijital dönüşüm sempozyumu 12 Ekim'de!

3. Havalimanı gibi büyük ölçekli projelede tercih edilen teknoloji mercek altına alınuyor. İnşaat sektöründe dijital dönüşüm sempozyumu 12 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama etkinliği yarın!

Branding Türkiye I Etkinlik, Haliç Üniversitesi’nde (İstanbul) gayrimenkul sektörüne özel “Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama” konulu bir etkinlik gerçekleştirecek.

Konutta etkin dijital pazarlama yapan şirketler rekabette öne geçer!

Doğan Grubu bünyesindeki Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik ‘konutta dijital pazarlama eğitimi’ yaptı. 

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül'de!

Hürriyet Emlak Projeland 'Dijital Pazarlama Eğitim Semineri' 20 Eylül tarihinde 10:00-14:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Emlak ofisleri dijital platformları kullanıyor!

Hürriyet Emlak Satış Direktörü ve Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, sektöre ilişkin açıklamalarda bulundu. Bozay, gayrimenkul sektöründe dijital plaftormun öneminden bahsetti.

Dijital Gayrimenkul Danışmanı eğitimine İzmir’den büyük ilgi!

ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmirli Broker ve Gayrimenkul Danışmanlarına "Dijital Gayrimenkul Danışmanlığı" eğitimi verdi. İzmir eğitime büyük ilgi gösterdi...

Gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağı!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektöründe dijital pazarlama çağını değerlendirdi... 

Dijital şehirlerde son viraj!

Ulaşımdan ev ve ofislere, sağlıktan eğitime geleceğin akıllı şehirleri, standartlar ve fiber altyapıyla ortaya çıkıyor. Dijital şehirlerde son viraja geliniyor. 

Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor!

Sina Afra, Türkiye’de dijital girişimci dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olarak belirtiliyor. Markafoni, Zizigo, MissPera gibi 20’ye yakın dijital girişimin kurucusu olan Sina Afra’nın son girişimi Evtiko, ev satma deneyimini dijital çağa taşıyor.

Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi!

Emlak pazarında oyunun kuralını değiştiren Emlakjet iki yıl üst üste “Dijital Gamechanger” seçildi..

Mitsubishi Electric dijital dönüşüm Haberi

Mitsubishi Electric dijital dönüşüm

Türkiye’deki sanayiciler ve alt yapı projeleri için iddialı bir çözüm ortağı olduğu dijital dönüşüm alanında önemli yatırımlar ve çalışmalarda bulunan Mitsubishi Electric, pandemi döneminde paydaşlarıyla olan iletişimini dijital platformlarda devam ediyor. Bu kapsamda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Bölümü Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Kıdemli Müdürü Tolga Bizel, TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası'nca (EMO) gerçekleşen webinarlarda katılımcılarla bir araya geliyor.

“Dijital Fabrikalar Zamanı” konseptliyle gerçekleşen online seminerlerin ilki 16 Mayıs tarihinde “Gömülü Bilgisayar Sistemleri” başlığıyla düzenlendi ve yoğun ilgi gördü. Yeni webinarlar, 6 Haziran’a kadar her hafta cumartesi saat 15.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Sanayi 4.0’a dijital fabrika konsepti e-F@ctory ile cevaplayan Mitsubishi Electric, yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan bu konseptle üreticilerin küresel rekabette...