24 / 04 / 2024

Mitsubishi enerji tararruflu klima

Mitsubishi enerji tararruflu klima

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi Electric'ten klimada 3D i-See Sensör teknolojisi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Mitsubishi Kirigamine klimalarla -25 derecede maksimum konfor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Mitsubishi Electric Klima evinize sıcaklık katıyor!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi* ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor.

Somuncu Baba Camii'nde Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı!

Somuncu Baba Külliyesi’nde yapılan Ek Cami ve de Sosyal Tesisler Projesi’ nde, enerji tasarrufu ve de konfor sağlayan Mitsubishi Electric Su Soğutmalı VRF Sistemler kullanıldı.

Mitsubishi Electric yeni Hybrid Sisteminin lansmanını ISK SODEX 2014’te yaptı!

Enerji tasarruflu ve çevreye duyarlı teknolojik ürünleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, Türkiye’nin en büyük fuarı ISK SODEX 2014’te yeni Hybrid Sistemlerin lansmanını yaptı...

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ISK SODEX 2014’te!

Enerji tasarruflu ve çevreye duyarlı son teknoloji ürünleriyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, ISK SODEX 2014’te Yeni Hybrid Sistemleri müşterileriyle ilk kez bir araya getirecek...

Mitsubishi Electric Klima kampanyasında sona yaklaşıldı!

Üstün ve öncü teknolojisiyle öne çıkan Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel başlattığı kampanyada sona yaklaşıldı.

Mitsubishi, Kirigamine Klimaları'nı satın alan 10 talihliyi Japonya'ya götürüyor!

Üstün ve öncü teknolojisiyle Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Klimaları’na özel bir kampanyaya imza atıyor.

İklimsa'dan yaz kampanyası Mitsubishi Heavy duvar tipi klimalar!

Mitsubishi Heavy duvar tipi klima geliştirilmiş teknolojisiyle enerji tasarrufu sağlıyor...

2. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı, 13 Ocak'ta yapılacak!

2.Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı 30.Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında, 13-14 Ocak 2011 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center"de gerçekleştirilecek

Artık her binanın enerji belgesi olacak!

Erhan Albayrak, "Ülkemizde ısı yatımının tasarrufu açısından ne kadar önemli olduğu asıl şimdi anlaşılacak. Artık bina alırken tapunun yanında enerji kimlik belgesi de aranacak" dedi

Yenilenebilir Enerji Kaynakları kanunu yayımlandı!

Yenilenebilir Enerji Kaynakları (YEK) kapsamında 31 Aralık 2013 tarihine kadar iletim sistemine bağlanacak YEK belgeli güneş enerjisine dayalı üretim tesislerinin toplam kurulu gücü 600 megavattan fazla olamayacak

Mitsubishi enerji tararruflu klima Haberi

Mitsubishi enerji tararruflu klima

Kış aylarının dondurucu soğuklarında evimize ya da ofisimize girdiğimizde istediğimiz ilk şey sıcak ve konforlu bir ortam oluyor. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Sezonsal (Mevsimsel) Verimlilik Kriterleri’ne göre, hem ısıtmada hem de soğutmada A+++ enerji sınıfında yer alan Yeni Kirigamine Serisi ısınmanın konforunu tam anlamıyla yaşatıyor. Az enerji ile çok iş yapan çevre dostu Yeni Kirigamine Klimalar, Comfort Plus modellerinin güçlü ısıtma performansıyla -25 dereceye varan çok soğuk havalarda bile ortamı ısıtıyor. Yeni Kirigamine Klimalar, insan kulağının neredeyse algılayamayacağı ses seviyesinde çalışarak varlığını da unutturuyor.


Soğuk bir günde hızlıca ısınmak için tek tuşa basmanız yeterli


Soğuk bir kış gününde hızlıca ısınmak istediğinizde Mitsubishi Electric Yeni Kirigamine Klimaların doğrudan hava yönlendirme ayarını seçmeniz yeterli. Hava akımının çok kuvvetli veya doğrudan hissedilmesinin istenmediği durumlarda...