29 / 03 / 2024

MK Kara Yapı İnşaat

MK Kara Yapı İnşaat

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

Hadımköy rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanının bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Global Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keba tarafından kuruldu.

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yeşil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulsamet Kurtcebe tarafından kuruldu.

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hadımköy Yapı İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhlis Geçen tarafından kuruldu.

Mk Archıtecture Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mk Archıtecture Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Metin Karasu tarafından kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Mk Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sultanbeyli'de Mustafa Kılıç ve Kerem Mendeş ortaklığında kuruldu.

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Koçdağ Yapı Dekorasyon İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Koçdağ tarafından kuruldu.

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karağaçlı Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Karağaçlı tarafından kuruldu.

Hadımköy Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporları Değişikliği askıya çıktı.

Mehmet Nuri Ersoy: Yanan ormanlarda yapılaşma mümkün değil!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yanan orman arazilerinin yapılaşma veya başka amaçla tahsisinin mümkün olmadığını açıkladı.

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Mk Yapı1 Gayrimenkul Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Koca tarafından kuruldu.

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kara Maden İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Poyraz Yapı Malzemeleri Metal Otomotiv Kimya Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Haytabey tarafından kuruldu.

MK Kara Yapı İnşaat Haberi

MK Kara Yapı İnşaat

MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kara ve Abdulkadir Kara ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu. 


MK Kara Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...