20 / 04 / 2024

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mert Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Atakan Konakları satışta! 2023 yıl sonunda hemen teslim!

Sedat Kılıç İnşaat tarafından inşa edilen Atakan Konakları'nda satışlar devam ediyor. Proje 2023 yıl sonunda teslim edilecek.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Espada Kılıç Yapı İnşaat Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Tayfun Kılıç ve Tuba Gelgit ortaklığında kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Kılıç Yapı İnşaat Vinç Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  10  bin TL sermaye bedeli ile Halit Kılıç kuruldu.

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klc Kılıç İnşaat Taahhüt Ticaret Hizmeti Limited Şirketi Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Kılıç tarafından kuruldu.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Nerede


Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mert Kılıç tarafından kuruldu. 


Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres;  Madenler Mah.Pamukova Sk. No:2 B/7...