25 / 04 / 2024

mobilya ötv indirimi 2017

mobilya ötv indirimi 2017

Mobilya sektöründe KDV’nin yüzde 8’e düşürülmesinin 30 Eylül’e kadar uzatılması, hem üreticinin hem de tüketicinin yüzünü güldürecek.

Öğrencilere vergi indirimi! İşte 9500 liranın altındaki bilgisayarlar

Öğrencilere 9.500 TL'ye kadar olan bilgisayar modellerinde 5.500 TL vergi indirimi sağlanacak. ÖTV'siz bilgisayar modelleri hangileri? Peki, vergisiz laptop fiyatları kaç lira? İşte vergi muafiyeti ile alınabilecek bilgisayarlar.

Mondihome Babalar Günü için Lucia TV koltuğunda indirim yaptı! İşte indirimli fiyat

Mobilya sektörünün liderlerinden olan Mondihome, Babalar Günü’nün yaklaşmasıyla özel bir indirim süreci başlattı. Yeni ürünü olan ‘Lucia TV’, evin kahramanları olan babalara özel bir hediye olabilecek şekilde indirimli fiyatıyla satışa sunulmuştur. 

ÖTV indirimi geldi! Burada 105 bin TL'ye otomobil almak mümkün!

Maddi imkansızlıklardan dolayı araç alamayanlara ve araç sahibi olmak isteyenlere müjde! Gelen ÖTV indirimiyle 105 bin TL’ye araç alabilmek artık mümkün. ÖTV indiriminin yapılmasının hemen ardından araç almak isteyen çoğu kişi bu haberi sorgulamaya başladı.

Öğrenciler rakamlar tek tek açıklandı! ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira? Öğrencilere ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Öğrencilere ÖTV indiriminin ne zaman yapılacağı henüz açıklanmadı. Peki ÖTV'siz telefon fiyatları kaç lira?

Ticari araçlarda ÖTV indirimi ne zaman başlayacak?

Vatandaşlar, ticari araçlarda ÖTV indiriminin ne zaman başlayacağını merak ediyor. ÖTV indirimi kapsamında; şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs gibi pek çok araca indirim gelecek. Peki ÖTV indirimi ne kadar olacak, ne zaman başlayacak?

Tütüne dev ÖTV indirimi! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Deprem bölgesinde sarmalık kıyılmış tütün satışındaki ÖTV oranı yarıya düşecek. İşte detaylar...

Araba alacaklar sevinçten şok olacak! Sıfır otomobile ÖTV indirimi geliyor!

Bugünlerde yeni bir otomobil almak ya da eski aracını değiştirmek isteyenleri sevinçten havalara uçuracak bir haber geldi. İddiaya göre, AK Parti seçim öncesi vatandaşın hoşuna gidecek bir hamle daha yaparak, çok yakında sıfır otomobil satışında ÖTV indirimine gidecek. Peki bu ÖTV indirimi ne kadar

ÖTV indirimi 2023! 2023 ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023?

ÖTV indirimi olacak mı, var mı 2023? ÖTV indirimi olacak mı? Telefonda ÖTV ne kadar 2023? Cep telefonlarında ÖTV indirimi uygulanacak mı? sorularının cevapları merakla araştırılmaktadır. İşte o yanıtlar!

ÖTV indirimi gelecek mi? Tablet ve telefonlarda ÖTV indirimi olacak mı? Bakanlıktan flaş açıklama...

Telefon ve tablette ÖTV indirimi uygulanacağı iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, ÖTV indirimi olacak mı? Bakanlıktan yeni açıklama geldi. İşte tüm merak edilenler...

Bakandan ÖTV sorusuna net yanıt! 2023 ÖTV indirimi olacak mı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ÖTV indirimi sorusuna net bir yanıt verdi. İşte detaylar!

Araç almak isteyenler 2023 sizin yılınız olacak! İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

ÖTV indirimi ile araç almayı planlayanlar hummalı bir araştırma içine girdiler. İşte ÖTV indirimi olan araçlar listesi!

Araba alacaklar elini çabuk tutsun! Bakandan açıklama geldi! 7 gün içinde araba almayan başını taşlara vurur!

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, araba almak için ÖTV indirimi bekleyenlere açıklama yaptı. İşte detaylar!

Bakan Nebati’den ÖTV hakkında beklenen açıkla! Otomobilde ÖTV indirimi…

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Yeni Yüzyıl İzmir İktisat Kongresi'nin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte sorulan o sorular!

mobilya ötv indirimi 2017 Haberi

mobilya ötv indirimi 2017

Devletten gelen indirim atağı hız kesmeden devam ediyor. Mobilya sektöründe devlet tarafından açıklanan ÖTV’nin sıfıra çekilmesi ve KDV’nin %8’e düşürülmesinin, 30 Eylül’e kadar uzatılacağının açıklanması, hem üreticinin hem de tüketicinin yüzünü güldürüyor. Özellikle de yaz aylarına yaklaştığımız düğün sezonunda, yeni evlenecek çiftler için büyük bir fırsat yaratan indirim aynı zamanda sektördeki durgun havayı da yerle bir edecek. 30 Eylül’e kadar sürecek olan bu geçici indirimin, sektöre ciddi bir moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, satışları ciddi şekilde etkilediğini belirterek bu indirimin sektöre ivme kazandıracağını söyledi. 


Sektöre can suyu devletten geliyor

İndirim kararının sektörü yüzde 25-30 hareketlendireceğini beklediklerini ifade eden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak; “Bu kararın alınmış olması psikolojik...