18 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler inşaatı ne zaman bitecek

MOD Bahçelievler inşaatı ne zaman bitecek

Kaba inşaat çalışmalarının yüzde 60'ının tamamlandığı MOD Bahçelievler’in yapımı hızlı sürüyor. 2017 Temmuz sonunda kaba inşaat tamamlanacak, 2018 Eylül ayında ise sahiplerine teslim edilecek.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Rams Garden Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da erken teslim fırsatı başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Peki Babacan Gardenia Bahçelievler'de konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Gardenia Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Steelart Modüler Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Rams Garden Bahçelievler'de bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı! Fiyatlar 7 milyon 737 bin TL'den başlıyor!

Rams Türkiye imzasıyla İstanbul Bahçelievler’in tam göbeğinde yükselen Rams Garden Bahçelievler projesinde bahara özel yüzde 15 + yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Rams Garden Bahçelievler'de fiyatlar ne kadar? 

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'in 3 mahallesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de kuruldu!

Prestige Proje İnşaat Satış Ve Pazarlama Anonim Şirketi Bahçelievler’de Mert Diri tarafından kuruldu.

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de Poyraz Gravi tarafından açıldı. 

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Tekirdağ Hayrabolu Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek olan Hayrabolu Millet Bahçesi projesinin inşaatı başladı.

2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatı tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Türkiye'de millet bahçesi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023'e kadar 404 millet bahçesinin inşaatının tamamlanacağını dile getirdi. 

MOD Bahçelievler inşaatı ne zaman bitecek Haberi

MOD Bahçelievler inşaatı ne zaman bitecek

Yatay yerleşim planlı mimari modeli, Basın Ekspres Yolu’na ve raylı ulaşıma komşu merkezi konumu, 5.000 metrekarelik büyük peyzaj alanı, sosyal donatıları ve geniş ölçeklerde tasarlanmış daireleriyle kent içinde bir yaşam sunan MOD Bahçelievler’in yapımı proje takvimine uygun olarak hızla sürüyor. Kaba inşaatı bu yıl Haziran sonunda tamamlanacak olan projedeki dairelerin %35’i satılmış bulunuyor. 


Cazip fiyatlar, uygun ödeme planı

Projeyi geliştiren MOD Gayrimenkul, dairelerin metrekaresini 4.950 TL’den satışa sunuyor. Ağırlıklı olarak oturum amaçlı tercih edilen daireler için MOD Gayrimenkul, %0 faiz ve %10 indirim imkanı da sağlıyor.


Bölgedeki markalı konut projelerinde yaygın olarak görülen küçük daire modelinin aksine MOD Bahçelievler aile yaşamına uygun olarak geniş ölçeklerde tasarlanıyor. Projedeki 2.5+1 dairelerin brütü 163 m2, iki seçeneği bulunan 3.5+1 dairelerin brütleri 184 m2 ve 187...