25 / 04 / 2024

MOD Bahçelievler nerede

MOD Bahçelievler nerede

Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler projesinde balkonlu yaşam konforunu geri getiriyor. Projenin daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor.

Babacan Gardenia Bahçelievler lansmana özel yüzde 15 indirimle ön satışta! Yeni proje! 

Babacan Gardenia Bahçelievler projesinde lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Babacan Gardenia Bahçelievler nerede? Projede kaç konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Benesta Podio Bahçelievler nerede? Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi!

Benesta Podio Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve Benesta Podio Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Rams Garden nerede? Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi!

Rams Garden nerede sorusunun yanıtı ve Rams Garden Bahçelievler fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Nata Bahçelievler nerede?

Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nata Bahçelievler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede?

Bahçelievler Has Delta İncirli nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin teslimlerinin 2.5 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

NEF Bahçelievler nerede?

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?

Mod Bahçlievler'de esnek ödeme planı!

Basın Ekspres Yolu üzerinde Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçelievler'de esnek ödeme planı ile herkes ev sahibi olacak. 

Mod Bahçelievler'in inşaatı yüzde 90 tamamlandı!

Yüzde 40'ı satılan Mod Bahçelievler projesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor...

Mod Bahçelievler projesinin yüzde 40'ı satıldı!

Mod Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Mod Bahçlievler projesinin yüzde 40'ı satıldı. Projenin kaba inşaatında da sona gelindi..

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

MOD Bahçelievler’de metrekaresi 4 bin 950 TL!

MOD Bahçelievler’in yapımı devam ediyor. Kaba inşaatı bitmek üzere olan proje 2018’in Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek. Metrekaresi 4.950 TL’den avantajlı fiyatla satışa sunulan proje, tamamlandığında %40 oranında değer kazanacak.

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Esta Bahçelievler projesi 471 daire ve 40 ticari birimden meydana geliyor. Peki Esta İnşaat Esta Bahçelievler nerede? İşte harita!

MOD Bahçelievler nerede Haberi

MOD Bahçelievler nerede

Günümüzün markalı konut projelerinde alandan kazanmak amacıyla çoğunlukla balkona yer verilmiyor. Bazı projelerde kullanılan Fransız balkon uygulaması ise Türklerin alışık olduğu balkon keyfini vermiyor. Yakın zamanda yapılan bir araştırma Türklerin %79.6’sının balkonu evin vazgeçilmez bir parçası olarak gördüğünü ortaya koyuyor. Yatay mimaride planlanan MOD Bahçelievler’in daireleri, bu alanda balkonlu yaşam konforunu geri getiren daire planlamasıyla fark yaratıyor. Tüm daire modellerinde biri büyük biri küçük olmak üzere çift balkon bulunuyor. Büyük balkon mutfak ve salona, küçük balkon ise ebeveyn yatak odasına açılıyor. 


Balkonlu yaşama dönüş 

MOD Bahçelievler’in 2.5+1 daire modellerinde balkonlar 2.28 ve 7.92 m 2 , iki farklı büyüklükteki 3.5+1 daire modellerinin birinde 2.27 ve 7.18 m 2 , diğerinde 1.79 ve 10.29 m 2 , 4.5+1 dairelerde ise 1.79 ve...