25 / 04 / 2024

NEF Bahçelievler nerede?

NEF Bahçelievler nerede?

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Bahçelievler

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?



Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen NEF Bahçelievler projesinde satışlar devam ediyor. 10 blok olarak yükselen projede 1.023 daire yer alıyor. 1+1'den 4,5+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı projede daire alanları 60 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Projedeki blokların kat yüksekliği de 6 ile 22 kat arasında farklılık gösteriyor. 

2019 yılında teslim edilecek NEF Bahçelievler projesinde spor alanları, yüzme havuzu, fitness, kapalı otopark, sauna, çocuk oyun alanları yer alıyor.

NEF Bahçelievler nerede?
NEf Baçelievler projesi E-5'e 1,2 kilometre, TEM'E 6,3 kilometre, Keresteciler Tramvay Durağı'na 0,1 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 13,4 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 5,9 kilometre, Haliç Köprüsü'ne 6,1 kilometre, metrobüse 1,2 kilometre mesafede yer alıyor.

NEF Bahçelievler'in çevresindeki eğitim kurumları
NEF Bahçelievler projesinin çevresinde bir çok eğitim kurumu bulunuyor. Prjenin çevresindeki Kültür Üniversitesi 4,4 kilometre, Marmara Üniversitesi 1,6 kilometre, Yeni Yüzyıl Üniversitesi 2,5 kilometre, Yıldız Teknik Üniversitesi ise 2,3 kilometre mesafede bulunuyor. 

NEF Bahçelievler'in çevresindeki hastaneler
Projenin çevresinde ayrıca bir çok sağlık kuruluşu da yer alıyor. Proje Bakırköy Devlet Hastanesi'ne 2,2 kilometre, Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne 2,9 kilometre, Mepana Hospital'e 0,8 kilometre, Ethica Hastanesi'ne 1,6 kilometre, Memorial Hastanesi'ne 1,6 kilometre mesafede yer alıyor. 

Nef Bahçelievler projesi ayrıca Dünya Ticaret Merkezi'ne 5,2 kilometre, Sinan Erdem Spor Salonu'na 3,4 kilometre, Marmara Forum'a 1,6 kilometre ve Bakırköy Adliyesi'ne 1,8 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 

NEF Bahçelievler harita

NEF Bahçelievler nerede?


NEF Bahçelievler adres: Bahçelievler Mah. Eski Londra Asfaltı No:5 Bahçelievler / İstanbul

Nef Bahçelievleriletişim
Tel: 444 9 633
Web: http://nefbahcelievler.com


projeye sor



Geri Dön